Εδώ και 60 χρόνια τα προϊόντα της επιχείρησης παραμένουν το ίδιο αγνά και ποιοτικά. Αυτό οφείλεται στην αγάπη και στην αφοσίωση των μελών της ομάδας Λώνα στην τέχνη του χειροποίητου ψωμιού. Η προσπάθειά μας ανταμείβεται από την εμπιστοσύνη που μας δείχνει το αγοραστικό μας κοινό…..Συνεχίζουμε Έτσι……..
Η ιστορία του παραδοσιακού αυτού Φούρνου ξεκινάει απ το 1960 όταν ο Χρήστος Λώνας απ την Θεσπρωτία , γεμάτος όνειρα και μεράκι για δουλειά άνοιξε έναν απ τους πρώτους φούρνους στον Κορυδαλλό.
Εδώ και 60 χρόνια τα προϊόντα μας παραμένουν το ίδιο αγνά και ποιοτικά. Αυτό οφείλεται στην αγάπη κι αφοσίωση στην Αρτοποιεία , καθώς και στην καλή συνεργασία μας με το αγοραστικό κοινό. Ευχόμαστε και προσπαθούμε να παραμείνει κι ο πελάτης μας το ίδιο ικανοποιημενος από εμάς.